Sprema li se Neymar na promjenu sredine? Majka i sestra već u Barceloni traže vilu

Vraća li se Brazilac u bivši klub?

Sprema li se Neymar na promjenu sredine? Majka i sestra već u Barceloni traže vilu

A. Čaušević
Teme:

Ako se po jutru poznaje dan Neymar Junior će biti prva zvijezda ovog prijelaznog roka. 

Zvijezda PSG-a navodno se pokajala što je prije dvije godine došla u Pariz, pa bi se ovog ljeta voljela vratiti u Barcelonu.

Ovu informaciju za inostrane medije potvrdio je i zamjenik predsjednika "ponosa Katalonije" Jodi Cardoner. Ipak, on kaže kako, uprkos Neymarovoj želji da se vrati, nikakvi razgovori još nisu obavljeni između dva kluba.

"Mi smo trenutno u procesu odlazaka igrača. To moramo završiti do 30. juna. Tačna je informacija da se Neymar želi vratiti u Barcelonu, ali nije tačna informacija da je Barcelona zabrinuta zbog toga. To nije predmet rasprave", rekao je Cardoneri.

Katalonski list Sportje objavio informaciju kako Neymarova majka i sestra u Barceloni već traže moguću rezidenciju za jednog od najboljih igrača današnjice.

Brazilski suspestar je navodno zatražio da ponovo živi u četvrti Pedralbes baš kao u periodu od 2013. do 2017. godine kada je bio član višestrukog prvaka Evrope.

Dok je Neymar spreman pristati na značajno manju platu samo kako bi se vratio u Barcelonu, najteži dio posla će biti ubijediti PSG.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ponuda od 100 miliona eura i Philippe Coutinho za sada nisu dovoljni jer Parižani žele i Ousmanea Dembelea.

Neymar je u PSG prešao za 222 miliona eura i sjajni Brazilac je zvanično najskuplji fudbaler svih vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi