PSG odgovorio Barci: Coutinho nije dovoljan i u dogovor žele uključiti još jednog igrača

Neymar na meti Katalonaca

PSG odgovorio Barci: Coutinho nije dovoljan i u dogovor žele uključiti još jednog igrača

E. Čaušević

Španski mediji jučer su objavili da je Barcelona poslala prvu ponudu PSG-u za Neymara.

Katalonski Sport je objavio da Barca prvaku Francuske nudi 100 miliona eura i Philippea Coutinha za Neymara koji je pokazao veliku želju da se vrati u katalonski klub.

Neymar je pristao na sve uslove povratka u Barcelonu i čak na javno izvinjenje zbog načina na koji je napustio ovaj klub prije dvije godine kada je za 222 miliona eura prešao u PSG.

No, na današnjoj naslovnici katalonski Sport je objavio da su iz PSG-a poručili da nije dovoljno da Barcelona za Neymara ponudi samo 100 miliona eura i Coutinha. Oni su poručili da u sve to moraju uključiti i Dembelea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, u Barceloni su jasno dali do znanja da je to previše i da postoji opcija novac i jedan od ovih igrača ili da u paketu u PSG idu Coutinho i Dembele bez dodatnog novca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
Kutinjo nije samo jedan igrač...kutinjo je jedan igrač manje
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi