Sprema se i treći najveći transfer svih vremena i rekordni kada je  Barcelona u pitanju

Katalonci žele Brazilca

Sprema se i treći najveći transfer svih vremena i rekordni kada je Barcelona u pitanju

Edmir Škorić

Rekonstrukcija tima u Barceloni je već najavljena i svakodnevno se razni igrači povezuju s Kataloncima.

Sada se pojavila vijest da je Barcelona zainteresovana za Richarlisona, napadača Evertona čija vrijednost se procjenjuje na oko 150 miliona eura.

Everton Richarlisona smatra svojim ključnim igračem i zato mu je odredio tako visoku cijenu, a Ronald Koeman navodno vidi u njemu dugoročno rješenje za napad svog tima.

Nije nemoguće da Barcelona otvori pregovore, a ukoliko bi za igrača isplatila navedeni iznos, srušila bi klupski rekord kada su ulazni transferi u pitanju, budući da je prethodno Philippe Coutinho plaćen 140 miliona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To bi ujedno bio treći najskuplji transfer nakon što je Neymar otišao iz Barce u PSG za 222 miliona eura, a Kylian Mbappe iz Monaca u PSG za 180 miliona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soccero
Nema ništa od ovog transfera, Barca ne želi potrošiti ni polovinu od ovog novca na samo jednog igrača
6 0
forza_juve
Otislo sve u .i. sa cijenam
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi