Čovjek koji je nanio crne oblake na Apenine: "Bolji je Pjanić, Arthur će biti klupa"

Juventus i Barcelona realizovali razmjenu

Čovjek koji je nanio crne oblake na Apenine: "Bolji je Pjanić, Arthur će biti klupa"

A. Čaušević

Miralem Pjanić je prije nekoliko sedmica dogovorio transfer u Barcelonu, dok je u Juventus stigao Arhtur Melo.

Pjanićev transfer u Barcelonu i dolazak Arthura u Bianconere komentarisao je i Luciano Moggi, nekadašnji direktor Juventusa kada je ovaj klub izbačen u Seriju B.

Iako Moggi slovi za osobu koja je svojim mutnjim radnjama donijela crne oblake nad italijanskim fudbalom Moggijeva riječ još uvijek ima težinu.

Vremešni Italijan smatra kako je Stara dama napravila grešku što je pustila Pjanića i u svoje redove Arthura jer će Brazilac biti zamjena, a ne starter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Arthur će u Juventusu biti klupa. Preferiram Pjanića. S tehničkog aspekta Pjanić je korisniji. Arthur je dobar, ali i spor. Neće popraviti nivo kojeg Juventus već ima. Riječ je o igraču koji će vjerovatno biti zamjena."

Pjanić i Arthur će se novim ekipama pridružit sljedeće sedmice kada Barcelona, odnosno Juventus počinju pripreme za novu sezonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
U konkurenciji Bentankura, Rabioa i Remzija, Artur će sigurno biti u prvoj postavi!
4 5
Arnel925
Naravno i završiti u Turskoj na kraju
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti