Sprema se ludilo: Simeone odabrao tri pojačanja za Chelsea!

Ukoliko Cholo dođe na Stamford Bridge...

Sprema se ludilo: Simeone odabrao tri pojačanja za Chelsea!

Brojni britanski i svjetski mediji tvrde da je Diego Simeone postigao dogovor sa Chelseajem i da će nakon završetka sezone preuzeti tim sa Stamford Bridgea.

Sjajni argentinski stručnjak je svu slavu stekao trenirajući Atletico Madrid, a navijači Chelseaja ga pamte i po izbacivanju njihovog kluba iz Lige prvaka u onoj čuvenoj sezoni kada su Jorgandžije stigle do finala ovog takmičenja i osvojile Primeru.

Inostrani mediji navode da Diego Simeone već radi na odabiru pojačanja koja će sa sobom dovesti na Stamford Bridge. Navodno, na njegovoj listi su za sada tri fudbalera, i to kakva.

Popularni Cholo ima u planu angažovanje Ivana Rakitića iz Barcelone, Marca Reusa iz Borussije Dortmund i PSG-ovog Edinsona Cavanija! Ukoliko u Chelsea dođu barem dva od pomenuta tri igrača, to bi za Plavce bio pravi spektakl.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trenutno na klupi Chelseaja sjedi Guus Hiddink, ali je već odavno poznato da će Plavce od naredne sezone voditi novi trener. Ukoliko to zaista bude Diego Simeone, očekuje nas pravo ludilo, kako u sezoni koja slijedi, tako i u narednom prelaznom roku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti