Trener Evertona: Nema smisla govoriti o Begoviću

Bh. golman napušta Chelsea?

Trener Evertona: Nema smisla govoriti o Begoviću

Jedan od igrača koji bi mogao napustiti Chelsea u ljetnom prijelaznom roku je i Asmir Begović.

Nije tajna da je golman bh. reprezentacije (28) nezadovoljan veoma malom minutažom otkako je kormilo Chelseaja preuzeo Guus Hiddink, a popularni tabloid The Sun tvrdi da cijelu situaciju pomno prate u Evertonu. 

Kako navode britanski mediji, klub iz Liverpoola je u potrazi sa kvalitetnim čuvarom mreže koji bi trebao zamijeniti Tima Howarda i na vrhu liste želja nalazi se Asmir Begović za kojeg Everton navodno nudi osam miliona eura. 

Ipak, trener Roberto Martinez nije želio govoriti o interesu za bh. golmana.

"Period za transfere u Engleskoj je gotov, tako da nema smisla sada o tome govoriti. Ekipa je kompletirana i okrećemo se takmičenju u FA Cupu", kazao je Roberto Martinez u razgovoru za britanske medije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović je upisao 20 nastupa za Chelsea ove sezone u periodu kada je Courotis bio povrijeđen.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi