Sprema se spektakularna razmjena igrača između Real Madrida i Juventusa

Dybala u centru pažnje

Sprema se spektakularna razmjena igrača između Real Madrida i Juventusa

E. Čaušević

Iako je pandemija koronavirusa napravila mnoge finansijske probleme u svijetu fudbala jasno je da nas i pored toga očekuje izuzetno uzbudljiv ljetni prelazni rok.

Mnogi klubovi su doživjeli finansijski udarac zbog koronavirusa, ali svjedno spremno dočekuju prelazni rok. Naime, cilj mnogih ekipa je da ne troše previše novca, te će se ovaj ljetni prelazni rok većinom bazirati na razmjeni igrača.

Već smo vidjeli jedan takav primjer između Barcelone i Juventusa, a u centru pažnje bili su Miralem Pjanić i Arthur Melo. No, čini se da bi Stara dama ponovo mogla napraviti sličnu stvar.

Naime, španski mediji pišu da je Juventus sada kontaktirao i Real Madrid koji je pokazao interes za Paula Dybalu. Kraljevi žele dovesti Argentinca, ali nisu spremni da plate za njega 100 miliona eura koliko traži Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Marca piše da je Real Madrid otvoreno ponudio Tonija Kroosa i Isca kao dio ovog transfera, te će Stara dama moći birati između Nijemca i Španca ukoliko pristanu da Dybalu pošalju u suprotnom pravcu. Kraljevi će uz jednog igrača odvojiti i određenu sumu novca od oko 30 miliona eura.

No, pitanje je šta će o svemu tome reći novi trener kluba iz Torina, Andrea Pirlo, te da li će Dybala biti važan dio njegovog tima ili ne.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590671591
Dybalu treba ostaviti u timu, Isco je solidan igrac a Kroos je previse spor
7 1
Edin Merlin
Dybala izmislio sport za obadvojicu...
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi