"Spremni smo i mnogo motivisani"
Borac suvereno drži poziciju. FOTO: fkborac.net

Borac dočekuje Podrinje

"Spremni smo i mnogo motivisani"

S. Mlaćo

Nakon gotovo mjesec dana fudbaleri Borca vraćaju se na Gradski stadion. Iza izabranika Darka Vojvodića je serija od tri gostujuće utakmice koja je okončana maksimalnim učinkom – tri pobjede.

Crveno – plavi sutra u meču 14. kola Prve lige Republike Srpske dočekuju ekipu Podrinja. Tim iz Janje je jedini uz Modriča Alfu koji je uspio otkinuti bodove Borcu u dosadašnjem toku prvenstva. Prvi duel ovih timova igran u trećem kolu završen je bez pobjednika 0:0.

"Spremni smo i dobro motivisani. Iza nas je uspješna serija od tri gostovanja. Idemo dalje. Sve osim naše pobjede sutra bilo bi veliko iznenađenje. U narednih sedam dana očekuju nas tri utakmice i očekujem sve tri pobjede, odnosno sve četiri do kraja polusezone. Još jednom apelujem svojim igračima da izdrže i budu budni da ovo izguramo kako treba do kraja", rekao je trener Borca Darko Vojvodić.

U sutrašnjem duelu šef struke Banjalučana neće moći računati na povrijeđene Jakupovića i Radulovića, ali se u startnu postavu vraća Siniša Dujaković.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Težak period je iza mene, ali sad sam spreman. Što se tiče utakmice protiv Podrinja, očekuje nas duel sa ekipom koja će se braniti. Igraće na kontre i polukontre. Moramo biti pažljivi, ali svakako očekujem novu pobjedu i tri boda", jasan je Dujaković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi