Sramotan potez: Našao se klub koji ponižava Lamparda

Nevjerovatno

Sramotan potez: Našao se klub koji ponižava Lamparda

Edmir Škorić

Bivši engleski reprezentativac Frank Lampard okončao je nogometnu karijeru.

Nakon što nije dobio primamljivu ponudu za nastavak karijere, 39-godišnji Lampard se odlučio povući. Legenda Chelseaja je osvojila baš sve na Stamford Bridgeu, a a za Plavce je odigrao više od 600 susreta i postigao je 211 golova, pa je i najbolji stirjelac londonskog kluba svih vremena.

Karijeru je počeo u West Hamu, bio je i u Swanseaju, a posljednji klub u karijeri bio u je New York City.

I dok se mnogi na dirljiv način opraštaju od Lamparda, koji se odlučio na penziju, ima i onih koji ponižavaju istinsku legendu.

Kao naprimjer New York Red Bull, gradski rival Cityja, koji je na Twitteru odlučio da mu kaže zbogom uz jedan video. Nije to baš korektno, Lampard je neko koga svi treba da poštuju.


C3qpv6lUEAEx5vi by situacijeliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi