Sramotan potez Simeonea na poluvremenu, Nagelsmann tvrdi da ne bi nešto tako nikada uradio

Prgavi Argentinac opet napadao

Sramotan potez Simeonea na poluvremenu, Nagelsmann tvrdi da ne bi nešto tako nikada uradio

E. Škorić

Trener Leipziga Julian Nagelsmann komentarisao je potez Diega Simeonea.

Žestoko je bilo sinoć tokom četvrtfinalnog meča između Leipziga i Atletica, a njemački klub senzacionalno je izborio polufinale nakon 2:1 pobjede.

Mladi trener Bikova Nagelsmann govorio je neprimjerenom ponašanju Simeonea tokom poluvremena, kada ga je, navodno, Simeone napao i čak i pljunuo u jednom trenutku.

"S izuzetkom onoga što se događalo tokom poluvremena, sve je bilo sjajno. Simeone je pokazao lice nekoga ko će učiniti sve da pobijedi. Neću ulaziti u detalje, ali postoje kamere", rekao je Nagelsmann.

Novinarka Britta Hofman upitala ga je postoji li nesportsko ponašanje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nikad ne bih učinio ono što je učinio Simeone. Ali, svako odlučuje za sebe", rekao je Nageslamann.

Leipzigov rival u polufinalu biće PSG koji je noć ranije izbacio Atalantu, također rezultatom 2:1.

Top Komentari

Dr.Lehrer
Pa sta će pseto raspalo. Nista novo od njega, prvo nabijanje na kur.... posle pobjede nad Juventusom. Kad mu se istom gestikulacijom vratilo i još im pocijepali pakšu u Torinu. Onda je bilo plakanje i tužakanje o nesportskom ponašanju Ronalda. Sada ovo, lik je dobar trener al sve mi je više antipatičan.
6 1
PeppermintSA
Dobar je trener koji izvlači maksimum iz ekipe, ali je ujedno tipičan primjer južnoameričkog krkana. Rijetko antipatičan lik.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi