Reakcija Diega Simeonea nakon utakmice sve govori

Ponovo su ispali

Reakcija Diega Simeonea nakon utakmice sve govori

E. Čaušević

Leipzig je večeras napravio veliko iznenađenje pobjedom protiv Atletico Madrida (2.1) i plasmanom u polufinale Lige prvaka.

Njemački klub je pokazao zbog čega su uz Atalantu najprijatnije iznenađenje ove sezone, te su uspjeli da dođu do polufinala što im niko sigurno nije predviđao na početku sezone.

Leipzig je večeras sa 2:1 pobijedio Atletico Madrid i to golom u 88. minuti kojeg je postigao Adams. Španci su pokušali do kraja meča na sve načine doći do produžetaka, ali nisu uspjeli.

Tako je još jedna sezona u Ligi prvaka otišla u nepovrat za Diega Simeonea i Atletico, a reakcija španskog trenera nakon utakmice najbolje pokazuje koliko mu je sve to teško palo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

ryan.giggs
Čuj ponovo. Lik izvlači apsolutni max iz ekipe.
5 1
jony1919
Njegov antifudbal protiv Nagelsmanovog atomskog fudbala..tesko je odabrati XD Cestitke Leipzigu, daj Boze i da do finala dodju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi