Sramotnim transparentom vrijeđali Senada Lulića
EPA

Omražen kod navijača Rome

Sramotnim transparentom vrijeđali Senada Lulića

Navijači Rome na jučerašnjoj utakmici 15. kola Serie A protiv Torina (1:1) vrijeđali su Senada Lulića koji se prije nekoliko dana nesretno povrijedio u teretani.

Naime, Lulić se povrijedio u teretani kada mu je pao uteg na ruku te mu prijeti amputacija dva prsta, a upravo to su iskoristili navijači Rome za transparent na kojem je pisalo "Neće ponovo narasti".

Povod za sramotnu poruku Luliću leži u tome što je bh. reprezentativac u gradskom derbiju povrijedio Mohameda Salaha. Bez obzira, opravdanja za sramotnu poruku navijača Rome nema! 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećamo, danas bi trebalo biti poznato hoće li Lulić morati amputirati dva prsta na šaci desne ruke i prema riječima ljekara sve ovisi o tome na koji način će njegovo tijelo prihvatiti dio prsta koji je prišiven.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.