38

Komentari (38)

Hasanaga
Dudukovci su imali razloga da dokazu da su divljaci, raketirani su jos im uvalili i 2 gola u sred Banja Luke. Posto su oni nebeski narod pa ih citav svijet zbog toga mrzi, vjerovatno ce im i disciplinska komisija uvaliti neku kaznu. Po tom pitanju Dodik sutra putuje kod Vucica i Vulina. Dodik ce zahtjevati da Vulin ukoliko ponovo dodje do toga da gosti iz Sarajeva zabijaju ne kontrolisano golove u sred genocidne udje sa vojskom i zastiti srpski narod od agresije.
ArminA
Испрашити*
El_Matador
U Njemačkoj transparent "kurvin sine" - utakmica se prekida, igrači Bayerna i TSG ne žele da igraju dalje; kompletna uprava Bayerna i stručni štab izlaze pred navijače i naređuju da skinu transparent i izvinjavaju se upravi TSG-a. U Banjoj Luci u 21. stoljeću "Nož, žica, Srebrenica" i "ubij ubij Turčina". Treba li još šta reći? Narod divljaka i terorista koji treba bombardovat dok svaki od njih pojedinačno ne izađe i ne kaže da se ne slaže sa politikom i stavom svojih sunarodnika.
bhodzic
Gdje je sada "Pravda za Davida"? Toliko i lažnoj srpskoj toleranciji i želji za suživotom.
ArminA
Samo me zanima koji ce prvi reci ,da su politicari ti koji su nas zavadili. Ovakvi ispadi nemaju veze sa politikom ,vec je odlican primjer da cetnistvo nikad nestati nece dok im neko ne stane na put . Tamo ustase pljuju po drzavi vamo cetnici ,sramota je svakog normalnog covjeka. Onda se pitam zasto ovi sto izjavljuju da ih je sramota kao Srbina za ovakve ispade,pa sta si ucinio da se ti ispadi ne dese? Nikad pameti..
ciroa
Наравно да то није требало да се деси. Смарате превише о пар надуваних клинаца који су се узајамно гађали са сарајлијама, иначе све остало је било коректно...
ArminA
Засто их нисте зауставили џим су поџели скандирати ту срамоту. Треба се некад и јавно оградити од таквих будала.Треба некад устати па им гузице испрасити . Тад ћу можда поџети вјеровати да је суџивот с вама могућ.
Bhf111
Ovdje treba kaznu dati 5 utakmica bez navijaca pa nek skandiraju u parku. Udariti 50000KM kazne pa nek se cupaju iz dugova. Pa bi to bilo za pamet svima.
Jasko cologne
Vjeruj te ovo nisu pravi istinski navijači Borca to je smeće koje je došlo iz Drvara i Bos Grahova i oni sada glume gradsku raju
ArminA
8000 navijaca doslo iz Drvara i Bosanskog Grahova ?
gospodska79
Bio sam na utakmici i stid me je kao stanovnika Banja Luke, kao Srbina i kao čovjeka na uvrede koje su se cule sa trbina. Sta da ocekuje djeca koja odu u Sarajevo? Kakve su ono pjesme koje se pustaju na razglasu? Izgleda da ljudi koje vode klub ne prisustvuju utakmica koje se igraju u Evropi, a hocemo evropski Borac. Strasno
ArminA
Nemaju sta ocekivati,doci ce u Sarajevo i nece im niko nista reci. Razlika je ogromna u kulturi,ne samo u Sarajevo vec u bilo koji drugi grad da odu nece im se ovakvo sta desiti. Garantujem ti !
budimo_realni
Vlaska posla.. Krv im Turska, a vjera Rusja
balunv
Šta očekivat,koji se sve otpad doselio u Banja Luku
dragonBH
Ovdje nikad nece bit normalno stanje, i ove stvari covjeku samo presipaju cas da se spakuje i ode iz ove vukohebine..
user1582408646
Šta očekivati od genocidne nacije, da se pokaje, pa nije to civilizovan narod ova skandiranja to dokazuju fuj fuj fuj
rifresh
standardica :) sta se cudimo više
gospodin
Pa jesu li iz republike šumske ili ne ?
Eexpert
A zašto ne napišete da je to rezultat ispaljivanja rakete ka istocnoj tribini od strane hordi zla
pjanke_1
Sta je tebi ba budalo kakve rakete pa nije 93. ja majmuna majko moja
ISTINA
Ništa ne može opravdati to skandiranje, sramota sramota sramota.
MLADOST
Svaka čast SARAJEVO. A to za povike, pa šta očekivati od divljaka koji se četništvu i neljudskosti uće od malih nogu u kućama i crkvama. ****a kojima će se sve kad tad vratiti aBd.
Steelcity
Proci ce kao i Siroki svaki put, par hiljada kazne i to je to... Gamad
Mehaga
I treba nam ovako,i srbi i hrvati nam laju gdje stignu.od sirokog do banja luke,a mi sutimo
realista1982
Kod nas na utakmicama svira Zdravko Čolić, a kod njih Srpkinja je mene majka rodila i slične, ima li potrebe komentarisati o kakvim se ljudima radi...
Lafo
Kad kažem da se trebamo za stolom razići sa necivilizovanom bagrom, i krenuti svojim putem. Oni bi prihvatili i 20% teritorije, samo da je pripoje Srbiji sutra odmah. A mi bi tek tada normalno živjeli i pozabavili bi se svojim lopovima.
grogi
Ni pedlja stari moj....
Lafo
Ma ja, pa zato ćemo mi živjeti, a i naša djeca u domovini krveći se sa Tschetnicima i ostalim mrziteljima ove zemlje, i tako sve do narednog rata, pa šta bude. Osim što nas pobiše i poklaše, nastavljaju orgijanje, i žele da se ocjepe a mi im kao nedamo.
grogi
Nemoj biti glup molim te
celikze
pa zasta su izginuli oni ljudi...trebali smo odmah ostati sa Milosevicem koje razmisljanje u p.m.
user1582360326
****m im mame picke bili i ostali
Aljonee
Kao i uvijek, 2.000KM kazne.
Benjamingst
Sta ocekivati od BUDALA GENOCIDASA koji zive u mrznji nije ni cudo sto citav svijet mrzi Srbe
ciroa
Једино ако сте ви читав свијет?
Hakkinen
@Benjanigst bravo brate
Rajvosa2019
Djikani , vuk dlaku mijenja ali cud nikad
bistrik87
sta ste ocekivali, 0 2 vozdra, ubili smo vas na terenu, acta non verba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.