5

Komentari (5)

zfc
Ovo fakat vise nije normalno, svaki drugi clanak je Albanci vs. Srbi ili kakvu je stolicu imao Luka Modric. Katastrofa. A ova vijest im je ocito highlight mjeseca jer ovaj Albanac lici na Luku. Ima li sta u nasim klubovima? Fudbalskim, kosarkaskim, rukometnim? Ima li ko da se malo potrudi napraviti kakav zanimljiv intervju? Analizu? Ili, ne daj Boze, da se malo pokusa animirati sportska javnost pa da se izvrsi pritisak na NFSBiH, da se neke stvari probaju popraviti prije baraza? Ma jok, daj ti nama opleti "Ancelotti brutalno ponizio Modrica, ovaj mu ga surdukn'o" ili "pogledajte sta je uradio ovaj Albanac, Srbi u nevjerici"... Fuj. Informer.ba "Lijepa" vremena kad su smarali s Wandom i Dilettom.
Elia11
Baš tako! Mislio sam poslije Wande i ostalih starleta da nemože gore ali evo ipak može. Ja sam već nekoliko puta komentarisao da nije normalno i nemogu da vjerujem koliko ljudi pišu i koliko reklamiraju sportiste iz susjednih zemalja. Od 10 objava 5 je o hrvatskim ili srbujanskim sportistima. Po meni vrhunac je bio objava o nekom hrvataskom doktoru koji je dobio otkaz u Realu. Mislim da ni Hrvati nisu znali da čovjek tamo radi.
BosanskaSvedska
Ovo je nesto modernije ime nego orlovi, zecevi !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.