20

Komentari (20)

Claudio Gentille
Naravno da je brodolom kad se ne pozivaju najbolji nego oni koji plate,koji imaju nekog menadzera,i koga Vico pokaže. A najbolja djeca nemaju šansu. Nije Raščić jedini,tako je i Šabić radio,ako ne i gre,tako će uvijek i raditi. Onaj ko na te malverzacije nije spreman u roku od 7 dana počne gubiti podršku,i gledaju kako da ga se kutarišu.Guraju se i djeca koja će prvom prilikom izabrati susjedne reprezentacije,i već u ovom uzrastu je mali Subotić otišao da igra za Srbiju. Tako ce i ovaj iz Širokog kapiten,pratite i vidjećete. Ovo je surova istina.
nakopitam
@Nogometas čestitamo vam na visokoj pobjedi. Zahvalite se ovom gluperdi raščiću sto ste nas ovako deklasirali. Jebbo vas vučić
nakopitam
Drzava u kojoj ovaj debil ima bilo kakvu funkciju ne zasluzuje nista osim raspada i podjele serbiji i rvatskoj. Nek uzmu sta hoce a ostalo sve poravnati sa zemljom!
Nogologometas
admirmo
Pa nek kreten zovne još kojeg igrača iz borca
user1574859714
Kakav selektor takvi i igraci i igra. Pa Rascic nikad nije znao igrati a sad selektor. Ti Rascici se vrte u savezu ko zna kako.
Make075
U normalnim reprezentacijama bi odma dobio otkaz.
user1626643434
Naravno da su deklasirani kad igraju oni koji su dali više od10000 KM a najbolji strijelac lige je radničko dijete i nema mu mjesta među elitom
Mowzilla
Kakve kalkulacije, pisi propalo. Sve dok ti savez kroji sastav, od tog fudbala nema nista...
Pajkan
Ko i od tebe covjeka.
rabodimis
Kakav je selektor dobro je da nije dvicifren rezultat... Kojom logikom i zaslugom je on na tom mjestu niko u drzavi ne zna..
pjanke.sa
Suti majke ti neka ga tamo neki su ga nasi navijaci prizivali u Sarajevo. Huj huj
rabodimis
@pjanke.sa XD Pretjerujes brate, ovaj je gori i od mirze v... Mirza je dokaz da ispod dna ima dno.. Za ovog nema rijeci.. po pozvanim igracima se dalo naslutit kakav je "strucnjak".. Ovaj je postavljen da unisti a ne da napravi nesto.. On je truhlo u temeljima nase reprezentacije, mene stid te djece.. On je zlocin protiv njih. Reprezentacija.. hej.. A on nikakvo iskustvo, amater, bez iceg u CV-u.. Sramota. Boli..
Drakulaaa
Tako je to kad igraju babini sinovi i kad imas slona na klupi, koji ne bi mogao voditi ni ulicu u normalnoj drzavi. Stidite se...
Dzekson
Ovaj uhljup pd selektora je spreman da klima glavom i zato je tu gdje jeste, a znam da je dobio spisak igraca koje mora zvati, znaci oko tima se pita skoro kao i ja, na sve nacine se unistava sport, sad jos od mladjih generacija...a neko uz sve to jos uzima i ozbiljnu lovu, samo se pitam dokle vise...
user1659354598
Kako nece biti bruka kad ih vodi ovaj seljak,zna se i kako je dosao na mjesto selektora,preko babe koji pusi ***** Vici i ovaj ga postavio za selektora,sad zamislite kad se seljak ufati te pozicije i kako on bira igrace,i onda se neko cudi ovakvom stanju...fujjj
enko
E bo ga ko ga postavi ,čača izburgijo kod ostalih clanova izvrsnog odbora.stavljajte najbolje,sa iskustvom ,rezultatima.ovo je sega sa drzavom i ugledom.odmah ga sklonite.
Salt_boy075
Treba zabraniti da se igra protiv Srbije,jednostavno da dodjemo u najjacem sastavu mi cemk izgubiti,jer znamo razlog da pojedinq djeca ne zele da igraju srcem protiv Srbije ili Hrvatske.
haffe77
Da se pozovu samo najbolja djeca uz normalnog trenera bilo bi svejedno ko je protivnik
Salt_boy075
Druze ne vjerujem da cemo pobijediti Srbiju u bilo kojem sportu i da su najgori u tom trenutku a mi najbolji,jednostavno pojedina djeca nece da igraju protiv Srbije i Hrvatske znamo razlog..Nisu bolji od nas svi mi to znamo al istina j3 samo u Politici..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.