Igrači Srbije na poluvremenu htjeli propasti u zemlju kada su čuli reakciju s tribina

Jasna poruka navijača

Igrači Srbije na poluvremenu htjeli propasti u zemlju kada su čuli reakciju s tribina

Endin Čaušević

Fudbaleri Srbije na svom terenu igraju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Crne Gore.

Srbima je večeras bitna samo pobjeda kako bi skinuli teret s leđa i vratili mir u kuću što se tiče plasmana na Evropsko prvenstvo.

Utakmica za domaći tim na Marakani nije mogla bolje početi jer su već u devetoj minuti poveli sa 1:0 kada je sjajan pogodak postigao Aleksandar Mitrović.

Međutim, Crna Gora je uspjela u finišu prvog dijela da utiša navijače Srbije.

U 36. minuti Srbi griješe na protivničkoj polovini, a nakon toga Crnogorci kreću u kontru i u tri poteza došli su do 1:1. Marušić je pronašao Jovetića koji sjajno pogađa za poravnanje rezultata.

Oglasi

Ovaj pogodak je itekako poljuljao ekipu Srbije koja je do kraja prvog dijela izgledala totalno bezidejno.

To su shvatili i navijači na tribinama koji su nakon što je sudija svirao kraj prvog dijela žestoko izviždali svoje igrače, a zatim počeli skandirati "hoćemo pobjedu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Za obje ekipe u prilog ide činjenica da Mađarska neočekivano gubi sa 2:0 u Kaunasu od Litvanije, te nas do kraja utakmice u Beogradu sigurno očekuje još dosta uzbuđenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi