Srbija na EP, a kritike stižu sa svih strana: "Besramno, povraća mi se, provukli su guz**e!"
Srbija se plasirala na EURO, ali kritike stižu sa svih strana.

Mnogi nisu zadovoljni izdanjima Srbije

Srbija na EP, a kritike stižu sa svih strana: "Besramno, povraća mi se, provukli su guz**e!"

Eldar Ganibegović

Srbija je jučer po prvi put nakon razlaza s Crnom Gorom izborila plasman na Evropsko prvenstvo. Ipak, mnogi u zemlji naših istočnih komšija nisu zadovoljni igrama Piksijevih izabranika, te kritike, a nažalost i uvrede, stižu sa svih strana.

Još i prije jučerašnjeg dana i posljednjih utakmica u grupi G kvalifikacija za EURO, Srbija je bila gotovo sigurna na Evropskom prvenstvu.

U utakmicama koje su se igrale od 15 sati, Bugarska je morala slaviti na gostovanju kod Srbije, a Crna Gora kod Mađarske, kako Srbija ne bi otišla na EURO. U tom slučaju, direktno bi se tamo kvalifikovala Crna Gora.

Dakle, u svim ostalim kombinacijama, Srbija je bila siguran učesnik EURO-a. Remizirala je 2:2 s Bugarskom, dok je Crna Gora izgubila 3:1 u Mađarskoj, iako je imala prednost od 0:1, dok je i Bugarska vodila 1:2 u Srbiji.

Jasno, u Srbiji svi slave odlazak na Evropsko prvenstvo, ali mnogi nisu zadovoljni igrom Piksijevih izabranika. Izgledalo je to vrlo često dosta jalovo i loše u ovim kvalifikacijama.

Oglasi

Kritike za Orlove dolaze sa svih strana. Sada je jedan komentar osvanuo na Facebooku, a mnogi su ga podržali i dijelili na drugim društvenim mrežama.

"Fudbalska reprezentacija Srbije - sinonim za besramnost. Posmatram ih kako se raduju nakon što su provukli guzi*u protiv fenjeraša Bugarske. Dakle, povraća mi se", komentar je na stranici "Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi".

Rade Bogdanović kritikovao Orlove

Poslije jučerašnje utakmice, kritiku za Orlove uputio je Rade Bogdanović. On je neko ko je uvijek bez dlake na jeziku, a tako je bilo i ovaj put.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Prokomentarisao sam na poluvremenu, ne znam šta su popili u svlačionici da tako izađu na teren", rekao je Bogdanović u studiju RTS-a te nastavio:

"Ova reprezentacija je limitirana kvalitetom. Očekivanja su uvijek jako velika, ali tu ima puno nedostataka u organizaciji, zato je tu uvek neki stres."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi