11

Komentari (11)

C.Banks
Gazi gazi gazi usssttt, srbbbbb
plemic
ne slave samo srbi, slave i bosanski muslimani.
user1717839760
ma pusti burazeru, ovaj je hrvatske vidio samo na razglednici.. Vidis da je neko seljace iz sirokog
omer
Nemoj plemic da sve trpas u istu vrecu. Ja sam iskreno navijao za Vatrene kao uvijek i ova losa sreca koja ih prati na ovom Euru da u zadnjim sekundama primaju gol i propustaju pobjedu je i mene pogodila kao i sve vas. Za vas i Sloveniju mogu navijati, ali nikad za Srbiju. Sutra cu svim srcem navijati da ih Danci pobijede.
plemic
dragi omere nisi strpan u istu vreću, ali treba pošteno reći da ovdje 80% komentara odiše mržnjom, nacionalizmom i zavišću. pogledaj komentare u izvješću poslje utakmice. sve potiče od grupice ljudi koji su zaostali i izgubljeni u prostiru i vremenu, ili nečiji plaćeni botovi.
Mornar
Pa ti si prvi napisao komentar na nacionalnoj osnovi a ne sportski komentar , ne razumijem šta je pisac htjeo da kaže?
user1676370670
Sutra ce i srbi plakati...Vucic pogotovo.
user1676264522
Sad vam i Muslimani krivi ,koja ste vi mraka od nacije
user1717839760
sta slave i oni ce ispasti
Storm_1995
Idu oni kući sigurno,a Hrvatska prolazi dalje. ?
Storm_1995
Sad su im Fašisti dobri,a do jučer pljuvali po njima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.