Srbija na nogama zbog poruke Granita Xhake na Instagramu

"Zato me zovu Granit Kosovo"

Srbija na nogama zbog poruke Granita Xhake na Instagramu

Endin Čaušević

Dosta prašine diglo se nakon sinoćnje utakmice između Srbije i Švicarske zbog načina na koji su svoje golove proslavili Xherdan Shaqiri i Granit Xhaka.

Prepucavanje između igrača Srbije i pojedinih reprezentativaca Švicarske koji su porijeklom iz Albanije je trajalo nekoliko dana pred meč. Ipak, javnost u Srbiji je bila bijesna što su Xhaka i Shaqiri proslavili gol aludirajući albanskog orla što su u ovoj zemlji shvatili kao provokaciju.

Ipak, igrači Švicarske se nisu zaustavili na tome jer se Xhaka oglasio samo nekoliko minuta nakon meča. Veznjak Švicarske je stavio "story" na svom Instagram profilu, a u Srbiji su bili užasnuti njegovom porukom.

"Evo ti Srbijo" Zbog ovoga me zovu Granit Kosovo", poručio je Xhaka na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

zaboti janos
Nemojte tako,nebeski narod nije na nogama,oni letu hahahhh
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi