Srbija ne voli Balea

Nakon nesportskih poteza

Srbija ne voli Balea

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Srbije sinoć je uspjela osvojiti bod na gostovanju u Velsu i to golom Aleksandra Mitrovića u finišu meča.

Nekoliko minuta prije izjednačujućeg pogotka Gareth Bale je pogodio stativu, te je propustio šansu da drugim pogotkom na meču riješi pitanje pobjednika.

Srbi su nakon utakmice izuzetno ljuti na Balea. Mediji u našem susjedstvu su ogorčeni ponašanjem velške zvijezde, koji je tijekom meča konstantno prigovarao sudiji.

Najviše ljude u Srbiji boli činjenica da je Bale protestvovao nakon što je Dušan Tadić sav krvav nakratko morao napustiti igru nakon žestokog udarca Taylora, a jedan od najboljih igrača je žestoko se unio u lice sudiji.

Doduše, dobio je žuti karton zbog protesta i dugog jezika, ali na kraju se selekcija Srbije zadnja smije, dok je Bale postao omražena ličnost u ovoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi