Srbija oslabljena protiv Ukrajine
FOTO: EPA

Dvojica propuštaju meč

Srbija oslabljena protiv Ukrajine

Fudbalska reprezentacija Srbija u narednoj utakmici protiv Ukrajine će biti znatno oslabljena. 

Nakon remija u Velsu selektor srbijanske reprezentacije Slavoljub Muslin saopštio je da u predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Ukrajine neće moći nastupiti golman Vladimir Stojković i defanzivac Matija Nastasić. 

Stojković ima problema s ramenom i oslobođen je protiv Ukrajine, dok je Schalke zamolio da Nastasić propusti prijateljski meč jer je u posljednjih nekoliko nedjelja odigrao veliki broj utakmica.

"Izašao sam im u susret, pogotovo što želim da u Ukrajini pružim priliku nekim igračima koji do sada nisu imali veću minutažu", izjavio je selektor Slavoljub Muslin, čiju izjavu prenosti FSS. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Meč između Ukrajine i Srbije se igra u utorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti