16

Komentari (16)

Nele1978
A kad su špancima produžavali utakmicu sve dok nisu dali gol? Ne treba ni to zaboraviti. Volim Srbiju iz dva razloga. Prvi je što sam srbin a drugi što je ta repka direktnanasljednica Jugoslavije. Volim i BiH reprezentaciju i radujem se svaki put kad dobijemo. Navijam i kad Hrvati igraju. Luka Modrić je pravi genije. Nekako ne razumijem spominjanje jednih ili drugih u lošem kontekstu. U sport nikako mješati i politiku. Ljudi, poštujmo jedni druge i navijajmo!
bistrik87
A niko ne spominje koliko su puta, Bosnu, Hrvatsku i Srbiju pokrale sudije. Red je da nekad se nesto dosudi u korist komsija ili nas.
NKZ1922
Hahahah ocekivat od srba da imaju obraz
Pajver
Kako vi bosanci smijete nešto ružno pisati o Srbima nemoj da vam Vučić ukine pomoć ahhaaaahaaahaaaaaaa
BogatiDijasporac
Retardiran lik sa simptomima malo težeg oblika šizofrenije. Keslanje na sopstvene fazone, patetika.
bistrik87
vakcinama je danas istekao rok, ako nisi znao
Pajver
Hebi ih nit sam je primio niti ću primiti a sasvim sigurno neću ni srpsku ni tursku milostinju
Hanson091
Slovenijaaaaa kmeeeeeee
Pajver
ha ha ha šta Slovenija ?
dadopd
Da su Srbiju pokrali odmah bi bila sjrdnica za nacionalnu bezbjednost.
BogatiDijasporac
Srbin misli? On se stvarno pravi lud :) Prosječni IQ 89 u Srbiji. Ludilo.
dinass
Suti druze i danas se nasi vakcinisu kod njih,koliki je onda nas IQ kad biramo ovakva ****a na vlast.
BogatiDijasporac
@dinass To si u pravu jarane. Možeš samo zamisliti koliko nas je SDA bagra ukopala da ideš dušmanima da te spase. Klicu im je.em ološku.
dinass
I danas gledamo borbu za sarajevski begluk dok je ostatak BiH ostavljen da se sam snalazi kako zna i umije.Nek javno objave podatke koliko je koji kanton dobio pomoci u novcu i opremi,koliko se ljudi testira u Sarajevu a koliko u ostatku BiH
amer_sa90
Popusis ga ti vise Sarajevu?? Nece Zavidovici dobiti isto kao Sarajevo ili bilo ko drugi.
Mahatma.Barbie
Za 10-20 godina će pričati da su oni dali go za 3:2 u nadoknadi, i da nijr priznat. Nas su sudije pokrale na očigled cijelog svijeta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.