Reprezentativcima Srbije ogromne premije ukoliko izbore Evropsko prvenstvo

Još veći motiv

Reprezentativcima Srbije ogromne premije ukoliko izbore Evropsko prvenstvo

Esmer Oštraković

Nogometaši Srbije će za plasman na Evropsko prvenstvo igrati protiv Škotske, a ukoliko prođu dalje čekaju ih velike premije.

Naime, za pobjedu protiv Norveške u Oslu svaki igrač u reprezentaciji Srbije dobio je 25 hiljada eura.

Obzirom da je nagrada za plasman na Evropsko prvenstvo 10 miliona eura, u Srbiji su se odlučili podići premije.

Tako će, ukoliko se plasiraju na Evropsko prvenstvo, reprezentativci srbije zaraditi po 100 hiljada eura, što je dodatni motiv.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Srbija protiv Škotske igra u Beogradu, a to im daje još veće šanse da se plasiranu na Evropsko prvenstvo, jer igraju na svom terenu.

Top Komentari

Tas14
To se tako radi, šta uradi naš savez od ovako dobre reprezentacije. Mi smo još bolji od njih ali smo stalno hendikepriani od loših selektora i groznog saveza
4 1
Qwertz1
A naši dobiju ku..c, od Svjetskog nista dobili nisu, nijedan stadion naprvaljen nije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi