Napravljene promjene u sastavu Srbije za današnju utakmicu

Azerbejdžan - Srbija

Napravljene promjene u sastavu Srbije za današnju utakmicu

E. Škorić

U Bakuu od 18 sati Azerbejdžan i Srbija igraju meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Srbija je dobro otvorila kvalifikacije, pošto je pobijedila Irsku na Marakani s 3:2, pa na istom stadionu od 0:2 došla do 2:2 protiv velikog favorita Portugala, mada će taj meč ostati u sjeni poništenog gola Ronalda u zadnjim sekundama.

Sada tim Dragana Stojkovića naprosto mora da pobijedi Azerbejdžan, a selektor Orlova je napravio određene promjene u sastavu.

Rajković – Spajić, S. Mitrović, Pavlović – Kostić, Maksimović, Gudelj, Radonjić – Milinković-Savić, Tadić – A. Mitrović

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Rajković je dobio prednost na golu ispred Dmitrovića, Spajić mijenja suspendovanog Milenkovića, a i Maksimović se vratio u startnu postavu. Radonjić je također dobio priliku da bude starter, a Vlahović se preselio na klupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi