Sukob srpskih legendi, Stojković žestoko odgovorio Vidiću: "Kakve, bre, cifre?"
Foto - EPA

Najavio je još jači napad

Sukob srpskih legendi, Stojković žestoko odgovorio Vidiću: "Kakve, bre, cifre?"

Midhat Šljivak

Nemanja Vidić je prije nekoliko dana izjavio kako je stručni štab reprezentacije Srbije za dvije godine dobio 16 miliona eura, a na njegove komentare odgovorio je lično selektor Orlova Dragan Stojković Piksi. On je kratko komentarisao situaciju s Vidićem i najavio je mnogo veći odgovor po povratku u Beograd.

Iako se reprezentacija Srbije plasirala na Evropsko prvenstvo situacija među fudbalskim radnicima u ovoj zemlji, posebno u nacionalnom timu, nije baš najbolja.

Nemanja Vidić je u jednom intervju iznio podatke da je Dragan Stojković sa svojim stručnim štabom za dvije godine uzeo 16 miliona eura.

Čuveni Piksi kratko je večeras odgovorio na izjave Nemanje Vidića. Najavio je da će se ovoj temi posvetiti po dolasku u Beograd.

"Sigurno ću odgovoriti Nemanji Vidiću kada se vratim iz Njemačke. Odgovorit ću na obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje i da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni", najavljuje Piksi i dodaje:

Oglasi

"Sačekajmo da prođe ova svečanost, budimo ponosni što je Srbija ovdje. Kada se vratim u Beograd bavit ću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama".

"Kakve, bre, cifre spominje? Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Bit će narednih dana dovoljno vremena za razgovor na tu temu", istakao je Stojković.

Dragan Stojković uzeo više od milion eura nagrade

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković navodno je dobio ogroman kolač od nagrade za plasman nacionalnog tima na Evropsko prvenstvo.

Prema navodima medija u Srbiji, Piksi je imao premiju od 12 posto od nagrade koju UEFA dodjeluje Fudbalskom savezu Srbije, a koja iznosi 9.5 miliona eura.

To znači da je Stojkoviću pripalo 1.140.000 eura i ova vijest nije baš najbolje prihvaćena među navijačima Orlova koji smatraju da Piksi nije previše zaslužan za plasman na Euro.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Srbija je imala laganu grupu u kojoj su jedva osvojili drugo mjesto. Ispred Orlova završila je Mađarska, a iza su ostale selekcije Crne Gore, Litvanije i Bugarske.

Protivnike na Euru u Njemačkoj reprezentacija Srbije će saznati sutra.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Kakva laž! Nije 16 miliona u pitanju već 15 i po miliona.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi