Ne treba se zalijetati: Šveđani napali Srbe u Solni, pa "podvili rep" i pobjegli

Nije im to trebalo

Ne treba se zalijetati: Šveđani napali Srbe u Solni, pa "podvili rep" i pobjegli

Eldar Ganibegović

Susret u okviru trećeg kola Lige nacija sinoć su u Solni odigrale selekcije Švedske i Srbije.

Uspješnije su bile naše istočne komšije i slavile pobjedu od 0:1 pogotkom Luke Jovića iz sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Na internetu se pojavio jedan videozapis koji datira od prije utakmice na Friends Areni.

Naime, vidjeli smo da je reprezentacija Srbije imala veliku podršku na gostovanju u ovoj skandinavskoj zemlji, ali su navijači "Orlova" imali i jednu neprijatnu situaciju.

Korteo navijača reprezentacije Srbije napalo je nekoliko švedskih huligana, ali su navijači Srbije brzo uzvratili, te su Šveđani pobjegli glavom bez obzira.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo, selekcija Srbije poražena je od Norveške u prvom kolu (0:1), a u drugom je s 4:1 bila bolja od Slovenije.

Posljednji junski meč čeka ih upravo u Sloveniji, a duel dvije balkanske selekcije zakazan je za 12. juni od 20:45 na stadionu Stožice u Ljubljani. 

Top Komentari

Taceoni
Kakve samo veze ima Kosovo bogavam pa stvarno su zatuceni,igraju 3500 kilonetara daleko od Kosova i oni ccccccc
12 0
Nek_komsiji_crkne_krava
Jesu ovi hrabri sa ovim parolama za ne povjerovat. Pa sto ne odu dole na lice mjesta pa skandiraju. Eh to je sad druga prica. Treba imati damu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti