10

Komentari (10)

davide.azzurri
Provukose se vlascad protiv super sile Luxembourga
Don Corleone
Još samo da pobijede Portugal
King_Kenny
@Don Corleone ...i onaj bod u Beogradu im je sudija navukao jer nije priznao cist gol Portugalu...to se mora nadoknaditi Portugalu u revansu,ne samo da su mnogo jaci od Srbije nego ce tu i sudije pogurati ako zatreba,mada ne vjerujem da ce trebati.
Don Corleone
A jbg to jest, mada se Portugalu može desiti loša večer pa izgube
Lewa_9
koga boli qurac za rezultatima genocidne smrdije, da to bude naslovna vijest. madjarska - albanija dobra utakmica.
Koljicfan
Bas tako svaka cast! Boli nas k....!!!!!!
King_Kenny
@Lewa_9 ...Albanija odlicno igra,veceras su mogli hladno jos 2 komada uvaliti,ali onaj Broja sto je dao gol je fulio 2 zicera 1 na 1 sa golmanom...imaju odlicne sanse za baraz,sad kuci ako dobiju Poljake skoro sigurno su 2...gledao sam ih i protiv Poljske u gostima gdje su izgubili 4:1 nezasluzeno,imali nekoliko dobrih prilika,ali Poljaci zabili svaki sut koji su uputili na gol.
user1633817866
Hajdde ti smrdljaiva seljačino izadji sa portala. Hocemo da cujemo sve sportske vijesti pa i te kako je Srbija igrala protiv Luksemburga.. Idi lijeci svoju mrznju smrade plitkkog uma MRŠ STOKO ! Albanija? Ne razumijem njihov jezik, to su potpuni stranci. Smrade seljački marš u Albaniju pa tamo prosipaj gluposti-
user1633817866
KOljficijan yebem ti oca i familiju seljacku. Izadji sa portala seljačino
Koljicfan
Ti nisi vaspitan, vijerovatno pijanac ili Kockar, nemas srama, stida i obraza. Ako ces psovati prvo sebi svoju familiju pocnes. Seljak si ti I to teski. Sram te bilo stoko!!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.