Srbijanci u šoku zbog odluke Švicaraca

Nemaju pravo da postavljaju pitanja

Srbijanci u šoku zbog odluke Švicaraca

Edmir Škorić

Švicarci su odlučili da pred sutrašnji duel 2. kola Svjetskog prvenstva protiv Srbije uvedu posebna pravila za novinare iz Srbije.

Susret Švicarske i Srbije igra se sutra od 20 sati u Kalinjingradu, a selektor Vladimir Petković danas je održao press konferenciju.

Iako su novinari iz Srbije pokušavali da dođu do mikrofona i postave neko pitanje Sarajliji, nije im to pravo omogućeno.

Susretu Srbije i Švicarske prethode brojne izjave koje podižu tenzije, a i sama zabrana srbijanskim novinarima na presici Švicarske dokaz je za to.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi