20

Komentari (20)

Fce
Torres9
Ove jadne srbende nemogu bez naših portala,kako je to žalosno u pm...ja nebi otiso na njihovu stranicu tacno kad bi me zivota kostalo
mikki
Udjemo da vidimo kako placete nad nasim vijestima. Uopste nista nije nacionalisticki usmjereno sto kazem, ali stvarno lijepo placete nad nasim uspijehom, a ne znam zbog cega. Penal je bio za Portugal nema tu mnogo sta da se kaze, ali sudija nije svirao i sta sad. E onda vi stupate na scenu i placete kukate i naricete. A nadate se veceras nekoj sreci. Ne navijam veceras za vas ali svakako ako pobijedite treba vam cestitati. To je sportski. A sto se tice pasosa, pa majstori i Özil ima njemacki pasos pa se slika s Erdoganom idolom i to je sto posto u redu. Boli me k za vas pasos.
larokblum
Bolan jesi li ti smijesan, kakvi su nasi uspjesi, srbi da placu nad nasim uspjesima, jesi li ti bolan citav, oni imaju toliko medalja u ekipnim i solo sportovima i ti kazes da srbi placu nad nasim uspjesima oj konja babo te jebo
Torres9
Stvarno nebitna utakmicaza komentiranje,najbolje bi bilo da su obadvije ekipe izgubile,u portugalu mrzim jednog igraca.a kod ovih drugih sveee...
mile
Idemo Srbija :)
damir bosnjak
ide srbija ide u ambis
Benjamingst
Gdje ide Srbija?
dadopd
Dva penala za Portugalce nisu svirana jos se onaj peder Krstajic buni.
mikki
Ajde Bosnje placite malo. Uzivam u ovome. Niko ne kuka bolje od vas, hajde jos malo...hahhhha...tako cete plakat i sutra navece kad vas braca Grci napune kao punjenu papriku ahhahaah
Jasko91
De jarane pogledaj pasoš,šta ti piše ? pa et javi nam !
mer12
sta da se kaze teska kradja, igraci rukama brane gol...treba biti teski lazov i reci da nije tako bilo
Benjamingst
Ajde napisa na pocetku zatim Hajde...glumi on tkz srbina I Bosanca hehehe legendo volio bih da odu sve bivse republike na EURO da uzivamo svi... a ti sutra uzmi pasos BIH I navijaj za Grke... bolesno.
MirzaBarucic
Imaju lešinari sreće u p.m.
Portugalu nije dosudjen cist penal a Srbiji dodijeljen sumnjiv penal iz kojeg Srbija postigla gol, bas se pitam ko je sudio tu utakmicu, iz koje je zemlje bio sudija.
Jasko91
Brate nisam nacionalista ,al sramota za onakvog "renomiranog" sudiju koji sudi završnice svih najjačih takmičenja da sudi včs ovako,najmanje dva penala za Portugal su bila !
Benjamingst
Nogometas sudije ce da prroguraju Portugal na Euro...
Jasko91
Bruka od sudije kako ga nije sramota sudit ovako !!! Čistu ruku nije vidio !!!
mer12
jest vidio sada ce zavrsiti karijeru kao sudja, nadamo se ...
Jasko91
Neće jarane ,izvlačit se da nije bilo VAR-a,al gori mi je onaj linijski on mu je i javio da nije penal,ovaj je bio pokazao na penal !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.