Srbin na meti navijača: Opet glumiš j..... žrtvu, gubi se iz kluba!
Srbin je toliko naljutio navijače Manchester Uniteda da mu oni to ne mogu oprostiti i jasno mu puručuju da se "nosi" iz Engleske (Foto: EPA)

Ne praštaju mu ovaj potez

Srbin na meti navijača: Opet glumiš j..... žrtvu, gubi se iz kluba!

Midhat Šljivak

Srpski fudbaler Nemanja Matić ponovo je na velikom udaru navijača Manchester Uniteda.

Veznjak tima sa Old Trafforda ponovo je odlučio da na dres ne nosi cvijet maka, odnosno simbol stradanja britanskih vojnika.

Nakon što je žestoko kritikovan što cvijet nije stavio na meču sa Bournemouthom, sada se i u duelu protiv Manchester Cityja pojavio bez istog.

To je razljutilo fanove Uniteda koji su svoje nezadovoljstvo prema srpskom fudbaleru pokazali na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Opet glumiš j..... žrtvu. Je.. se zbog ovog poteza, ti si sramota i gubi se iz Manchestera i Engleske", jedan je od komentara koji se pojavio.

Matić je cvijet maka odbio nositi jer je Velika Britanija učestvovala u napadima na Srbiju 1999. godine, što on očigledno ne zaboravlja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

infinity2612
Srbin je to bolan, gamad najveca...ovim dokazuje da je obozavatelj Milosevicevog rezima. sta sad trebaju velike sile u Europi, koje su vodile toliko ratova, da nemaju dobre odnose i ne.postuju jedni druge... 95% srba razmislja na ovaj nacin...gamad najveca
96 25
troša
Pravi seljo... Bolje da se uhvati pečenja rakije!
79 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi