4

Komentari (4)

the_target
Čuj naslova "Srbin pred potpisom za Juve" pa neandretalci zar je bitna vise boja koze,nacionalnost,krvna zrnca, pi**ke materine...fudbaler kao i milion drugih koji aktivno igra, cuj indijanca i naslova "Srbin" ono da zvuci bombasticnije haha uzas gdje zivimo
To je bolest prenesena od one strane Drine prema BH, Osim vakcine za Covid 19 treba naci vakcinu i za tu vrstu bolesti. Na areni sport kad god se igra neka utakmica, komentari su obicno ovakvi: Srbin dao gol, Srbin je i igra za srpsku reprezentaciu, on je iz Srbije, on je Srbin, bravo Srbine, to Srbine. Garant da neko radi za ovaj portal, koji je srpske nacionalnosti, ili je to pak dodvaravanje sportsportba prema srpskim medijima, jer sportsportba mnogo reklamira kocku a samim tim i kladionice iz Srbije, jer kroz reklamu o srpskim kladionicama i sportsportba ubire svoj procenat.
the_target - Ovo ti je dao crveni ili palac dole 100% neko ko radi za portal sportsportba, jer oni ne vole da budu kritikovani.
Salence
čisti idiotluk.Tu je više novinara pisalo kako je Milan Đurić"povremeni reprezentativac BiH".Pa bokte svi su povremeni,nije nijedan igrao sve utakmice,ali samo se on označuje kao privremeni.To vam je dno dna,i ne trebaju vas brinuti minusi zbog iskrenog komentara o maloumnosti ogromnog broja stanovnika BiH.Ljudi su izluđeni,niko više i ne zna šta da misli,a ne šta da radi,ne postoje ljudske niti moralne vrijednosti.Samo primitivizam,lupanje šakom po stolu,galama i prostačenje,a da nisu u stanju proširenu rečenicu sastaviti.Žalost,srednja žalost
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.