Srbin pred potpisom za Juve, novi Portugalac u Milanu

Transfer tržište

Srbin pred potpisom za Juve, novi Portugalac u Milanu

Edmir Škorić

Nogometni reprezentativac Srbije Filip Kostić navodno je postigao usmeni dogovor sa Juventusom.

Gazzetta dello Sport je objavila kako je Kostić prihvatio uslove Stare dame i on će uskoro postati član najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Kostić je ušao u završnu godinu ugovora sa Eintrachtaom iz Frankfurta, zbog čega će ga Juventus dobiti po nekoj povoljnoj cijeni, a u Italiji će se pridružiti svom sunarodnjaku Dušanu Vlahoviću.

Zanimljivo da se u aprilu Kostić povezivao s Interom, a u Juventusu očekuju dolazak nekolicine igrača tokom ljetne pauze.

Vjeruje se da je blizu potpisa veznjak Paul Pogba, a vode se i pregovori s Argentincem Angelom Di Marijom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Masovno na pojačanjima rade i drugi italijanski timovi. Milan je navodno sve dogovorio s Lilleom oko dovođenja veznjaka Renata Sanchesa iz Lillea, koji bi trebao da nadomjesti odlazak Francka Kessiea. Ostalo je još malo prije nego će i zvanično potpisati za Rossonere, koji su već dogovorili dolazak Divocka Origija iz Liverpoola, a radi se i na pojačanjima na pozicijama desnog krila i stopera. 

Sven Botman iz Lillea je najbliže kada je u pitanju odbrana, dok bi na poziciji desnog krila trebao da potpiše Noa Lang iz Club Bruggea.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

the_target
Čuj naslova "Srbin pred potpisom za Juve" pa neandretalci zar je bitna vise boja koze,nacionalnost,krvna zrnca, pi**ke materine...fudbaler kao i milion drugih koji aktivno igra, cuj indijanca i naslova "Srbin" ono da zvuci bombasticnije haha uzas gdje zivimo
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi