Srce, ruke i lopata za Hajduk iz Orašja

Svi pozvani na uređenje stadiona

Srce, ruke i lopata za Hajduk iz Orašja

E. Škorić

Navijačka skupina "Živčana" organizovala je radnu akciju i pozvala sve zaljubljenike u NK Hajduk iz Orašja da prisustvuju uređenju nogometnog stadiona.

Svi oni koji dođu da pomognu u uređenju stadiona koji se sprema za novu sezonu trebali bi da ponesu i alat, a kada se obavi posao, uslijedit će zajednički roštilj.

"Akcija počinje u 10 sati, nedjelja 19.08., a obavezno sa sobom ponijeti alat kao npr. grablje, kosilicu, trimer itd... Organiziran je roštilj. Svi zaljubljenici u Hajduk akciju mogu financijski podržati. Svi na stadion! Ne zaboravite ponijeti dobru volju. Hajduk živi vječno!", saopšteno je na stranici navijača "Živčana".

"Manje lajka više rada", popručili su.

Za očekivati je da mještani i navijači Hajduka dođu u nedjelju, da pomognu u akciji uređenja stadiona, a onda...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi