Srceparajući oproštaj Terryja od Ivanovića

Rastali se nakon devet godina

Srceparajući oproštaj Terryja od Ivanovića

Srbijanski defanzivac Branislav Ivanović napustio je redove Chelseaja i priključio se Zenitu posljednjeg dana januarskog prelaznog roka.

Ivanović je dugo vremena proveo kao član Chelseaja i sigurno da je ostavio veliki trag u ovoj ekipi. Jedan od onih kojima je teško pao odlazak Ivanovića je kapiten Plavaca John Terry.

Terry se preko Instagrama oprostio od svog nekadašnjeg saigrača iz odbrane.

"Razoren sam jer vidim da Bane odlazi. Nevjerovatan defanzivac za nas godinama i veliki čovjek u svlačionici. Osvojio je sve sa Chelseajem i prava je legenda", napisao je Terry.

Podsjetimo da su njih dvojica skupa proveli čak devet godina jer je Ivanović u januaru 2008. došao u Chelseaja iz Lokomotive Moskva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi