Srdačan pozdrav Edina i Muhameda

Pred duel Cityja i Evertona

Srdačan pozdrav Edina i Muhameda

M. Šljivak

Duel Manchester Cityja i Evertona u 15. kolu engleske Premier lige značio je i direktni okršaj dva reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Sjajni veznjak Evertona Muhamed Bešić stigao je na Etihad u goste Edinu Džeki, a prije početka utakmice bh. dvojac se srdačno pozdravio u svlačionicama.

Obavili su Bešić i Džeko kratak razgovor, a na kraju utakmice je više razloga za zadovoljstvo imao Edin, čiji je tim slavio s minimalnih 1:0.

Naši reprezentativci nisu bili na terenu u istom trenutku. Muhamed je izašao u 56. minuti, a Edin je priliku za igru dobio sedam minuta kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.