Bivši igrači Željezničara na Grbavici bodrili svoj nekadašnji klub

Stanić i Šimić ponovo zajedno

Bivši igrači Željezničara na Grbavici bodrili svoj nekadašnji klub

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara jučer su na svom terenu pobijedili Rudar iz Prijedora sa 2:0 u meču petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar je pred svojim navijačima uspio da dođe do druge pobjede u ovoj sezoni i sada se nalazi na šestoj poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Plavi su do pobjede stigli golovima Petra Boje i Luke Juričića, te su imali odličnu podršku s tribina.

Navijači Željezničara su vodili svoj tim do nova tri boda, a na tribinama su bili i bivši fudbaleri sarajevskog kluba.

Naime, zanimljiv story na Instagramu objavio je Srđan Stanić koji je jučerašnju utakmicu pratio sa svojim nekadašnjim saigračem Predragom Šimićem.

Šimić je u Željezničaru igrao od ljeta 2008. do ljeta 2010. godine i uspio je osvojiti titulu prvaka BiH s ovim klubom. Iako je u ekipi proveo dvije sezone redovno prati igre svog tima, te je pokazao koliko mu Željezničar znači.

Stanić i Šimić su iz sveg glasa pjevali navijačku pjesmu s ostalim navijačima Željezničara, a video je oduševio njihove fanove na Instagramu.

[streamable]https://streamable.com/2kkgdi[/streamable]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Šimić je iz Željezničara prešao u Split u kojem je proveo dvije godine. Karijeru je završio na ljeto 2014. godine.

Što se tiče Stanića on je trenutno bez kluba nakon što je proteklu sezonu proveo u Igmanu iz Konjica. Stanić je Željezničar napustio prije godinu dana, ali jasno je da redovno prati mečeve bivšeg kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
Plavo je srce u njima ??
6 0
Babajaga
Jel to onaj sto je krao televizore po Splitu?
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi