Sreća nije bila na strani Tottenhama: Milimetri ih dijelili od pobjede u 94. minuti
FOTO: EPA

Dosta sreće za Watford

Sreća nije bila na strani Tottenhama: Milimetri ih dijelili od pobjede u 94. minuti

E. Oštraković

U prvoj utakmici 23. kola Premier lige Watford je na domaćem terenu odigrao neriješeno protiv Tottenhama.

Obje ekipe su imale dobre šanse za pobjedu, ali na kraju navijači nisu vidjeli niti jedan gol, ali uzbuđenja je bilo.

Najbolju šansu gosti su imali u 94. minuti nakon velike gužve u kaznenom prostoru domaćina, kada su milimetri odlučivali o golu.

Naime jedan igrač Watforda je uspio reagovati i ispucati loptu sa linije, a na kraju se ispostavilo da je nedostajalo nekoliko milimetara da lopta cijelim obimom pređe gol liniju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

douglasssy
Ne mogu da vjerujem da se na ovim stvarima ne dosudi gol. A kada je recimo aut, dovoljno je pola lopte da pređe crtu, dosudit ce se isti. Smiješno, trebalo bi realno prihvatiti da ako 50 % lopte predje crtu, da to bude gol.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi