Roditelji će sigurno biti ponosni kada vide svoju djecu kako "navijaju" na utakmici Ligue 1

Za oko ružne scene u Strasbourgu

Roditelji će sigurno biti ponosni kada vide svoju djecu kako "navijaju" na utakmici Ligue 1

E. Ganibegović

Nikakvo čudo nije da se na tribinama sportskih borilišta čuju psovke, uvrede, vide ružne gestikulacije ili čak tuče, ali je zaista ružno za oko kada to rade i oni najmlađi. Upravo to je danas slučaj bio u Francuskoj, a sve su zabilježile kamere.

U okviru petog kola francuske Ligue 1 danas se od 15 sati sastaju Strasbourg i Montpellier, a nakon prvih 45 minuta rezultat je 0:2.

Gosti su do prednosti došli u finišu prvog dijela. Khazri je postigao pogodak u 35. minuti, da bi pet minuta kasnije Nordin uduplao vodstvo.

Očigledno su gosti za samo jedno poluvrijeme uspjeli izazvati veliko nezadovoljstvo i bijes kod domaćih navijača, a kamera je snimila dvoje, očigledno maloljetenika, kako se nisu baš lijepo ponijeli.

Naime, kadar je uhvatio dvoje navijača Strasbourga kako, svjesni ili nesvjesni da se snimaju, pokazuju srednji prst prema terenu u momentu dok je ispred njih bio jedan gostujući fudbaler.

Oglasi

Roditelji će im sigurno biti ponosni kada vide svoju djecu kako se ponašaju. Naravno, ironično. 

Zaista je sa stadiona de la Meinau poslana ružna slika u Evropu i svijet, te bi roditelji trebali preispitati svoju djecu prije no što ih idući put pošalju ili dovedu na tribine. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, već drugu utakmicu u nizu u rosteru Strasbourga nema Sanjina Prcića, a prije toga je na tri igrao samo osam minuta i situacija s njim zaista brine.

Bio je pozvan za utakmice reprezentacije s Lihtenštajnom i Islandom, ali nije dobio niti minut od Mehe Kodre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi