"Kako mogu na oči suprugama, ovakvo valjanje viđate samo u obdaništu"
Brazilski majstor je konstantno na udaru kritika zbog čestog simuliranja. Prelagano pada u duelima i to poprlično frustira ljubitelje fudbala (Foto: EPA)

Jamie Carragher veoma ljut na igrače PSG-a

"Kako mogu na oči suprugama, ovakvo valjanje viđate samo u obdaništu"

Midhat Šljivak

PSG je sinoć u 5. kolu Lige prvaka savladao Liverpool na Parku Prinčeva sa 2:1.

U timu sa Anfielda ljuti su zbog načina igre i valjanja po terenu fudbalera francuskog prvaka, a legenda Redsa Jamie Carragher je otvoreno napao igrače pariškog tima, posebno Neymara.

"Bilo je veoma frustrirajuće. Mislim da je Neymar simulirao još i u prvom poluvremenu. Govorim o jednom od najboljih igrača svijeta, a gledati ga sinoć je bila sramota", rekao je Carragher, te je nastavio.

"Ako nastavi ovako u ostatku karijere po tome će biti zapamćen više nego po tome kakav je igrač. Trenutno ostavlja gorak okus u ustima i nemam simpatije prema igračima PSG-a", istakao je Carragher, ali se tu nije zaustavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Čak se i kapiten Thiago Silva valjao i držao za lice. Ovo je veliki tim sa velikim igračima i ovako nešto im ne treba. Nisu samo navijači Liverpoola isfrustrirani već i obični ljubitelji fudbala. Trebaju da se srame zbog navijača širom svijeta. Ne znam kako nakon svega mogu otići i razgovarati sa suprugama i porodicom. Ovakvo valjanje viđate samo u obdaništu", rekao je Carragher.

Liverpoolu u posljednjem kolu za prolaz dalje treba minimalna pobjeda nad Napolijem od 1:0 ili pobjeda od dva gola razlike ukoliko prime gol od italijanskog viceprvaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Komentarise bivsi fizikaner da komentarise svijetske fudbalere i daje mu se prostor za to,svasta.
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi