Srpski treneri se častili psovkama: "Samo se udarate mamicu vam je*em"

Vulgarna rasprava dva stručnjaka

Srpski treneri se častili psovkama: "Samo se udarate mamicu vam je*em"

S. Grebović

Da prijateljske utakmice znaju biti itekako neprijateljske, na najbolji način su nam demonstrirali treneri Radničkog iz Niša, Milorad Kosanović i Irtysh Pavlodara, Milan Milanović.

Igrala se 81. minuta kada je Kosanović izgubio živce izrevoltiran rubom igrom fudbalera Irtysha, zbog čega je opsovao Milanovića i njegove igrače, ali mu ni ovaj mu nije ostao dužan.

Dvojica trenera su se međusobno vrijeđala pune dvije minute da bi onda Kosanović odlučio da povuče svoju ekipu sa terena pri rezultatu 1:1.

"Je*ali te tvoji igrači! Što ga udara koji ku*ac, samo udarate. Napolje svi!" naredio je trener Nišlija svojim izabranicima. Milanović je potom uzvratio riječima "Ovo ti je deseta utakmica kako se*eš. Mamicu ti je*em!" odgovorio mu je Milanović.

"Vi što kradete ste nam i doveli fudbal do ovoga", uzvratio je Kosanović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ko, bre, krade, mamicu ti je*em? Nisam olovku u životu ukrao", iznervirao se Milanović i uputio Kosanoviću još nekoliko sočnih psovki nakon čega su se strasti smirile i meč je prekinut.

Top Komentari

Plavi_Strumf
Seljadija
2 3
Milos1312
Koje seljacine, strasno...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi