St. Etienne i Marseille podijelili bodove

Berić rastužio goste

St. Etienne i Marseille podijelili bodove

Prva utakmica 25. kola Ligue 1 donijela je okršaj između Saint-Etiennea i Marseillea. Bio je to duel klubova koji su rekorderi po broju naslova prvaka Francuske, a na kraju nije bilo pobjednika, pošto je meč završen rezultatom 2:2.

Prvi gol na utakmici je viđen već u četvrtoj minuti. Marseille je poveo golom Thauvina, no svega nekoliko minuta kasnije domaći su izjednačili, a strijelac za 1:1 bio je Monnet-Paquet.

Gostujući Marseille se do odlaska na odmor uspio vratiti u prednost preko Sansona, a ona je trajala sve do 75. minute. Tada je slovenački fudbaler Robert Berić matirao golmana gostiju za 2:2.

To je ujedno bio i konačan rezultat. 

St. Etienne se nakon ovog remija nalazi u sredini tabele, tačnije na 12. mjestu, dok je Marseille drugoplasirani.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 25. kolo:

St. Etienne - Marseille 2:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi