Šta će biti sa Besimom Šerbečićem?

Ima ugovor sa Rosenborgom

Šta će biti sa Besimom Šerbečićem?

Kakva je sudbina Besima Šerbečića? Pitanje je to koje interesuje navijače Sarajeva, posebno imajući u vidu da je mladom defanzivcu po završetku sezone istekla posudba i da ga ugovorom sljeduje povratak u norveški Rosenborg.

Šerbečić je dolaskom u Sarajevo uspio vratiti samopouzdanje koje je bilo poljuljano nakon ne baš najboljeg statusa koji je imao u Rosenborgu. Dobio je ono najvažnije, minutažu, a na kraju uspio se sa Sarajevom okititi i titulom prvaka BiH.

Onim što je pokazao u protekoj sezoni u Sarajevu su bili više nego zadovoljni i stoga ne skrivaju želju da se saradnja nastavi, međutim sve će ovisiti od Rosenborga, odnosno od toga kakve s njim planove bude imao trener Eirik Horneland.

Po pitanju budućnosti oglasio se i sam Šerbečić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ne mogu sa sigurnošću reći gdje ću igrati naredne sezone. Znat ću više u naredna dva-tri dana, ali prioritet će mi svakako biti minutaža", kazao je Šerbečić za aftenposten.no.

Uz odlične partije, Šerbečić je uspio postići i dva pogotka Sarajevo. U vrlo važnim trijumfima nad Veležom i Radnikom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Kako on dođe u Sarajevo, Željo vas podera u dvije utakmice, zgadi vam fudbal
4 19
neddim
Dobar mali ko hljeb
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije