Šta će biti sa Jamesom Rodriguezom?

Teško da će ostati u Realu

Šta će biti sa Jamesom Rodriguezom?

James Rodriguez ne prestaje biti metom transfer špekulacije. Sada stižu nove, prema kojima bi on ponovo mogao napustiti Real Madrid.

Španski AS tvrdi da James Rodriguez nije dijelom planova trenera Zidanea za novi sezonu, te da bi on mogao put Serije A ili engleskog Premiershipa.

Sam 28-godišnji Kolumbijac je navodno zainteresovan za Napoli koji ga je pokušavao dovesti u svoje redove i prošlog ljeta, ali se sada priča i o Juventusu.

Navodno bi važnu ulogu u eventualnom transferu Jamesa Rodrigueza u Juventus mogao odigrati Cristiano Ronaldo, njegov nekadašnji saigrač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije ni tu kraj "novim" špekulacijama. Vjeruje se da bi Real mogao iskoristiti Rodrigueza za "transfer paket" za Paula Pogbu. Tako bi Kolubijac završio na Old Traffordu, a Pogba na Bernabeu.

Tu je naravno i Everton. Naime, Rodriguez je velika želja trenera Carla Ancelottija koji ga je pokušao dovesti u redove svoje ekipe dok je još radio u Napoliju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi