Šta će biti sa Salihovićem na kraju sezone?

Neizvjesna budućnost

Šta će biti sa Salihovićem na kraju sezone?

Budućnost bh. fudbalera Sejada Salihovića u Hambuger SV-u je neizvjesna, pišu mediji u Njemačkoj.

Salihović se ovom bundesligašu pridružio ljetos, tokom sezone je imao nekoliko bljeskova, međutim u posljednje vrijeme se ne može baš pohvaliti minutažom i pitanje je što će s njim biti na kraju sezone.

Iako se pisalo kako u Hamburger SV-u žele zadržati Salihovića, u posljednje vrijeme nije bilo konkretnih poteza, odnosno razgovora oko produženja saradnje, pa nije isključeno da naš fudbaler kao slobodan igrač promijeni sredinu na kraju sezone.

Ništa bolje ne ide ni Salihovićevom klubu. Hamburger SV je trenutno pretposljednji tim njemačkog šampionata i ima vrlo male izglede da opstane u društvu najboljih.

Dodajmo i to, Salihović je ove sezone u Bundesligi odigrao devet utakmica. Pritom je postigao jedan gol uz jedno proigravanje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi