Šta će biti sa susretom u Travniku: Travnik i Radnik na čekanju, Slavija bez rivala

Uskoro konačna odluka

Šta će biti sa susretom u Travniku: Travnik i Radnik na čekanju, Slavija bez rivala

S. Mlaćo

U danima vikenda počinje nova sezone Omladinske Premijer lige BiH za juniore. Sigurno nas očekuje dosta uzbuđenja, a zanimljivo da u prvom kolu neće biti odigrane sve utakmice.

Naime, NS BiH još uvijek nije donio odluku o žalbi Radnika iz Bijeljine na meč Travnika i Zrinjskog.

Bijeljinci su naveli da imaju dokaze koji jasno kažu da su dres mladih Vezira nosila dvojica nogometaša koja nisu imala pravo nastupa i na konačnu odluku se još uvijek čeka, dok na Piroti  kažu da je sve bilo regularno, te da su zasluženu pobjedu izborili na zelenom terenu i da su uvjereni da će i naredne sezone igrati Premijer ligu.

Zbog toga Slavija još uvijek ne zna protivnika u prvom kolu, a sjednica Apelacione komisije u srijedu će dati konačni odgovor.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Na samom žrijebanju navedeno je da se radi o klubu "X", a zanimljivo da je ranije Komitet za takmičenje donio odluku o registraciji meča 1:0 za Vezire, koji su tako izborili opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi