U žrijebanju Premijer lige za juniore klub "X"
FOTO: N/FS BiH

Liga starta 3. augusta

U žrijebanju Premijer lige za juniore klub "X"

S. Mlaćo

Žrijeb takmičarskih brojeva Premijer omladinske „U-19“ lige Bosne i Hercegovine obavljen je danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

Trenutno se zna 13 učesnika ovog takmičenja, dok će ime 14. kluba biti poznato po okončanju postupka u kojem se FK Radnik žalio na nastup igrača na utakmici NK Travnik-HŠK Zrinjski iz prethodne sezone.

U prvom kolu koje je na rasporedu 3. i 4. avgusta će se sastati:

Borac-Široki Brijeg

Zrinjski-Mladost

Olimpik-Krupa

Klub X-Slavija

Željezničar-Zvijezda 09

Sarajevo-Velež

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Rudar Prijedor-Sloboda

Po završetku žrijeba održan je i sastanak predstavnika NS/FS BiH i klubova POL „U-19“ na kojem se govorilo o organizaciji utakmica, a članovima elitnog omladinskog takmičenja je uručeno po 10 Select lopti.

Top Komentari

10 lopti?????? Savez stidi se. Neka Salem pojede 590 lopti a djeca dobiju 10.Bruka.
1 0
Terminator
Lopovi ,čuj po 10 lopti.Dabogda se vi hranili u apoteci,uvijek vam malo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi