Šta će reći otac? Ronaldov sin nazvao Messija idolom
Cristiano Junior želi biti kao Messi i na treninzma često pokušava kopirati zvijezdu Barcelone

Oglasio se na Instagramu

Šta će reći otac? Ronaldov sin nazvao Messija idolom

Endin Čaušević, foto: EPA

Cristiano Ronaldo sigurno neće brinuti o tome ko će ga zamijeniti kada okači kopačke o klin jer je njegov sin Cristiano Junior pokazao da posjeduje ogroman talenat.

Međutim, ono što je trn u oku portugalskog igrača jeste činjenica da njegov sin više voli na djelu gledati Lionela Messija nego svog oca. Ronaldo je potvrdio u nekoliko navrata da njegov sin pomno prati Messijeve igre i pokušava da ga kopira.

Koliko je Cristiano Junior fasciniran igrama igrača Barcelone pokazao je i na Instagramu. Ronaldov sin je objavio fotografiju s Messijem uz opis "Hvala mom idolu".

Top Komentari

Damir
Koliki ste vi iz sportsport idioti da mislite da je ovo profile is njegovog malca lol
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi