8

Komentari (8)

Ante G.
Dinamo, Hajduk, Partizan, Zvezda... To su klubovi, to su brendovi. Najtuznije je kada vidim kada napisu: Derbi, Sarajevo-Zeljeznicar... Ili kada se pise o nekoj istoriji ovih amaterskih klubova. Da nije tuzno, bilo bi smijesno.
vedin
Ante malo ga sisaj
sipopugaloma
Ante povuci mi ga loma
Godine 1945 kada je komunizam bio na vlasti, pa uzor su bili partizani iz NOB Jugoslavije, radja se fudbalski klub Partizan i Crvena Zvezda (Crvena Zvezda - Crvena petokraka na kapama partizana) ali sada kada je Draza Mihajovic posthumno rehabilitovan i posto su cetnici na vlasti Partizan treba da promijeni ime u Cetnik a Crvena Zvezda treba da bude Kokarda, dakle u buduce u Beogradu bit ce veliki fudbalski derbi izmedju Cetnika i Kokarde.
BergkampKid
Pa mogli bi se zvati FK Cetnicka Akademija... Ili tako nesto
lingafo
FK matertija****m, i tebi i toj dvojici bolida sto te lajkase
user1590396893
Prvo nauči pisat pa onda dođi ovdje i glumi mangupa
VenamaHrabrih
Kako bi se zvali? Beli Orao?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.