Šta donosi dan poslije derbija: Ismir Mirvić se uskoro obraća javnosti!

Navijači razočarani nakon jučerašnjeg derbija

Šta donosi dan poslije derbija: Ismir Mirvić se uskoro obraća javnosti!

Samir Mlaćo
Sarajevo je jučer poraženo od FK Željezničar na Grbavici.

Modri su slavili s 2:0, a vojska bordo navijača ostala je razočarana.

Utakmicu su obilježili i incidenti prije utakmice kada su neodgovorni navijači Sarajeva utrčali u teren, te krenuli prema navijačima Željezničara na južnoj tribini.

Došlo je i do fizičkog kontakta, a kasnije je dio neodgovornih navijača Sarajeva napravio štetu na sjevernoj tribini gdje su bili smješteni. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prvi čovjek FK Sarajevo Ismir Mirvić najavio je svoje obraćanje javnosti danas u 15:45, pa će biti zanimljivo što će Mirvić reći nakon burnog derbija.

Danas će se u 15:45 predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo, Ismir Mirvić obratiti svim navijačima, simpatizerima i prijateljima kluba putem zvanične instagram i facebook stranice.

Posted by FK Sarajevo on Sunday, March 6, 2022
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amil071
lažete da su navijači razočarani, ja sam presretan, jest da navijam za Želju ali sam presretan.
12 12
GuiliDamou
Majku vam vasu idiotsku svima, vi ste obicni majmuuuni klasicni, ufatili ste se tastatura i pisanja, da je pametan covjek da ode danas vec da se ugasimo nakon 40 dana! Porazeni smo kako na terenu tako i na tribini, nemamo pravo rijeci nikakve!!!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi