Solskjaer dodao papirić Rashfordu, ovaj ga ostavio na travnjaku, a Ter Stegen pročitao

Zanimljiv trenutak sa Nou Campa

Solskjaer dodao papirić Rashfordu, ovaj ga ostavio na travnjaku, a Ter Stegen pročitao

Kako smo to i navikli, susreti Lige šampiona se snimaju sa nekoliko desetina kamera, pa jedna od njih gotovo uvijek uhvati poneku zanimljivost koju nismo mogli vidjeti u direktnom prenosu.

Tako je bilo i tokom susreta Barcelone i Manchester Uniteda koji se igrao u utorak navečer u okviru revanša četvrtine finala Lige šampiona.

Kamere su snimile vrlo zanimljiv događaj. Trener Uniteda Ole Gunnar Solskjaer nacrtao je na jedan papirić svoje taktičke zamisli napadaču Marcusu Rashfordu i dodao mu.

Mladi napadač je taj papirić pogledao i neko vrijeme ga nosio sa sobom na terenu. Ipak, u jednom trenutku je shvatio da mu više ne treba pa ga je bacio i to blizu šesnaesterca Barce.

To je vrlo namazano uočio golman domaćih Ter Stegen koji je podigao papirić s poda i pročitao šta na njemu piše. Ipak, očito tamo nije pisalo ništa što ga zanima pa je brzo nkon čitanja bacio papirić i nije ništa govorio svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon meča neko se dočepao istog papirića i objavio ga u video prilogu kojeg možete vidjeti ispod teksta. Solskjaer je samo nacrtao formaciju Rashfordu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Namazana lepina
0 1
karlhajncbrazzzo
“vrlo namazano uočio” ?novinar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi